Nikaragua Mutfağı / Nicaraguan Cuisine


Berfend BER - Nikaragua mutfağı çok geniş bir mutfak olmayıp, çevre ülkelerin ve  Çin, Tay, Fransız, İtalyan, Latin Amerika ve İspanyol tariflerin karışımından oluşur. Nikaragua mutfağında  çoğunlukla yerel  özellikle  tropikal ürünler kullanılır. Bununla birlikte, tüm dünyada kullanılan domates, soğan, sarımsak, un, pirinç, portakal, hardal ve mayonez, süt, peynir, vanilya,  tarçın, ve benzeri gıdaların kullanımı  Nikaragua mutfağının dünya ile etkilenen karışım malzemeleridir...Devamı


   Nicaraguan  Cuisine

Food is the integral part of the country of Nicaragua. Nicaragua cuisine comprises of a mixture of Chinese, Thai, French, Italian, Latin American and Spanish recipes. The fundamental basis of Nicaraguan gastronomy has been corn. Thus, its wide usage and derivatives constitutes the culinary inheritance left by indigenous tribes that lived in the area. This fact explains the similarities between the typical Nicaraguan food and those of other countries in the Central American region and Mexico...More





Türkiye - Food & Beverage Manager İş İlanları


Federation of Food & Drink Industry Associations of Turkey