Kolombiya Mutfağı / Colombian Cuisine


Berfend BER - Orta ve Güney Amerika arasında bir bağlantı noktası olan Kolombiya, yüzölçümü bakımından Latin Amerika ülkeleri arasında 5. büyük ülkedir. Geleneksel Kolombiya mutfağı bölgelerine göre çok farklılık gösterir. Bir bölgede kavrulmuş karıncalar yoğun bir şekilde tüketilirken, diğer bölgelerde rastlanmadığı gibi yanından bile geçilmez. Karıncalar Kolombiya'lılar da yaygın bir gıda değildir. Kolombiya'nın ve kuzey-doğusu kırsalında yaşayan köylüler tarafından ağırlıklı olarak tüketilir...Devamı


 Colombian Cuisine

Many of the most famous dishes, like the " Bandeja Paisa " and the " Ajiaco Bogotano"", are usually enjoyed in their places of origin, with the precise ingredients and quantities and in the appropriate atmosphere: decor, tableware, and the final appearance of the dish...More


Türkiye - Food & Beverage Manager İş İlanları


Federation of Food & Drink Industry Associations of Turkey