Norveç Mutfağı / Norwegian Cuisine



Berfend BER -  Balık, her zaman Norveç mutfağının vazgeçilmez parçalarından biri olmuştur. Zira balık, ülkenin petrolden sonra ikinci büyük geçim kaynağıdır. Ancak Norveçliler, balığın sağlık için yararlarının da bilincindedirler. Örneğin Norveçli çocuklara ilk öğretilen, balık yemenin ne kadar yararlı olduğudur. Deniz ürünlerinin çeşitliliğiyle adeta bir cennet gibidir Norveç...Devamı



Norwegian Cuisine


Traditional Norwegian Foods; Most of the food in this area is fish and game meat. One of the most common is smoked salmon. It is cooked many ways and is served with dill, egg and different kinds of sauces. Other kinds of fish that are commonly eaten are smoked herring, sardines, cod and mackerel. Whale meat and horsemeat are often used to make Norwegian sausages...More

   


Türkiye - Food & Beverage Manager İş İlanları


Federation of Food & Drink Industry Associations of Turkey