Cezayir Mutfağı / Algerian Cuisine


Berfend BER -  Cezayir Mutfağı’nın temelini kuzu eti oluşturur. Onun için öğlenleri genellikle kuzu eti ve salata yenir. Salatalar, közlenmiş yeşil biber, közlenmiş patlıcan, domates, kabak ve soğandan, üzerine sirke ve zeytinyağı dökülerek yapılan salatalardır. Bu salatalar sıcak veya soğuk olarak yenir. Kışları ise öğle yemeğinde genellikle mercimek, fasulye ve nohut gibi bakliyat ve ekmek tercih edilir...Devamı
________________________________________________________


________________________________________________________

Algerian cuisine has had many influences that have contributed something unique to the country's culinary delights. Over hundreds of years the Berbers, Arabs, Turks, Romans, the French and the Spanish have influenced the cuisine of Algeria. Each of these civilizations has helped to ensure that Algeria's cuisine is an eclectic mix of flavors, aromas and textures, served in a multitude of ways and very pleasing to the palate...More

________________________________________________________
 
   
________________________________________________________



Türkiye - Food & Beverage Manager İş İlanları


Federation of Food & Drink Industry Associations of Turkey