Kamboçya Mutfağı / Cambodian Cuisine


Berfend BER - Çinhindi yarımadasının güneybatı kısmında yer alan Kamboçya'nın tamamı tropikal kuşaktadır ve en güney ucu ekvatorun yaklaşık 10º yukarısındadır. Birçok Kamboçyalı, kendisini Khmer olarak tanımlar. ( Khmer'lerin Angkor İmparatorluğu, Güneydoğu Asya'nın büyük bölümüne yayılmış ve 10. ve 13. yüzyıllar arasında en parlak dönemini yaşamıştır. ) Bu nedenle yerel mutfakları Kymer Mutfağı olarak geçmektedir...Devamı

Cambodian cuisine includes noodles, soups, grills, stir-fried, curries, salads, desserts, lots of vegetables, tropical fruits, and of course rice which is the staple food for Cambodians. Cambodian culinary secrets are rarely written down; the recipes were instead handed down from mother to daughter. From an ancient origin has come a traditional cuisine of unsuspected treasures: a unique blend of flavors and colors that enhance the natural ingredients used...More
________________________________________________________
 
________________________________________________________


Türkiye - Food & Beverage Manager İş İlanları


Federation of Food & Drink Industry Associations of Turkey