Kosta Rika Mutfağı / Costa Rican Cuisine


Berfend BER - Diğer bölge devletleri gibi  pirinç temel besin kaynağıdır. Kosta Riko mutfağının yemek çeşitlerinde pirincin yoğun olarak kullanımı görülür. " Gallo Pinto " yemeği fasulye ve kızarmış pirincin karıştırılmasıyla yapılan yemeklerindendir. Bir diğer pirinç ile yapılan yemeği; pilav, fasulye, balık veya tavuk etinin karıştırılmasıyla yapılır. Salata ve kızarmış sebzelerle servis edilir. Malzeme çeşitliliğine göre çeşitli adlarla isimlendirilir...Devamı


 Costa Rican  Cuisine

Most traditional dishes in Costa Rica consist of rice and beans with other ingredients like chicken or fish and different sorts of vegetables, which is why they are really cheap. The most common dish for breakfast is Gallo Pinto which consists of rice mixed with black beans, served with natilla (sour cream), eggs (scrambled) and fried plantain. Costa Ricans usually drink a cup of coffee or fresh fruit juice with it...More




Türkiye - Food & Beverage Manager İş İlanları


Federation of Food & Drink Industry Associations of Turkey